MITHO asisténcia técnica hostelería
NOSALTRES
Nosaltres Serveis Filosofia Mitho Plus Urgències Consells
Descàrregues Socis Proveïdors Treball Empreses amigues Contacte

MITHO es defineix com una empresa dedicada en exclusiva al subministrament de serveis tècnics a l'hostaleria.

MITHO està formada per professionals que en les seves diferents matèries tècniques , estan capacitats per cobrir les necessitats dels clients dins del món de l'hostaleria i de la restauració. .

Entre els nostres clients es troben HOTELS , RESTAURANTS , BARS , DISCOTEQUES i tots aquells establiments que dins del sector requereixin els nostres serveis.

Però si hi ha una característica que realment ens defineix és la de crear en els nostres clients un alt grau de confiança , seguretat i tranquil · litat en saber que al seu costat hi ha un equip tècnic i humà que els atendrà de forma ràpida i eficient davant de qualsevol eventual necessitat tècnica que els sorgeixi.

Així és, pensem que els gestors dels locals del gremi han d'ocupar-se de la resta del seu negoci i despreocupar-se de la gestió tècnica.

MITHO creix dia a dia gràcies a la confiança que els nostres clients posen en nosaltres i són ells els que coneixen perfectament tot el que estem disposats a donar-los en cada moment perquè tant ells com nosaltres creixem de forma eficient .

És per això que MITHO els agraeix profundament la confiança dipositada

mitho mantenimiento hosteleria